Header



Skulle försöka få denna bilden till header på min blogg men det är svårt att få en bra design på denna bloggen.... funderar på att skaffa en ny så jag kan lägga in videor också! Vet inte riktigt vilken sida som är bäst.... Ge gärna tips på det om du orkar tolka orden som kommer upp när du ska skicka en kommentar ;) Önskar jag kunde få bort den, men men.....

Önskar mig också en hamster, vet inte riktigt om jag någonsin kommer få en, men mamma har läst infon som jag har plockat fram på datan!!!! Det är FRAMSTEG!!!! Om jag får en hamster, så lääääängtar jag! Jag vet exakt typ ungefär var den ska stå, det beror på hur stor buren är... Nu låter det som om jag kommer få en, men jag förväntar mig faktiskt inte det, men det hade varit kul....

Hoppas ni har det bra, nu vet jag inte vad jag ska skriva....

Kramizz♥

Begravning :'(

Nu är det ju begravning imorgon, och jag har några klänningar och koftor att välja mellan. Jag vill gärna ha hjälp med det så skicka gärna en kommentar på vad du tycker blir finast. Du kan också skriva då om jag tex ska ha strumpbyxor till, tights eller någon av koftorna jag lägger upp. Här kommer första:



Ganska lång, nedanför knäna som ni ser.



Fotot blev lite suddigt, men denna är också ljus, har små fina blommor på sig, räcker ovanför knäna, alltså ganska kort.



Denna klänningen blev ganska mörk på fotot, men ni ser ju vilka färger och nyanser den har. Ovanför knäna också men ändå halvlång.



Jag ser ganska tjock ut i denna för den råka bubbla sig precis när jag fota, men denna är en bit ovanför knäna och färgen är mörklila. Glittrig vid kanter.



Svart, liten kofta som man kan ha till mörka klänningar, om man vill det men jag tror den passar bäst till det.



Rosa, liten kofta med långa ärmar som nog passar bäst till ljusa klänningar, men ni får gärna ge tips!

Nu har jag lagt ut bilder och skrivit om de olika klädesplaggen, så nu får ni hjälpa mig välja. Om det skulle vara nåt fel med bloggen att skicka kommentar, skicka då till mig på facebook istället!!

Ha det gött, och glöm inte att ge tips om vilka kläder jag ska ha!!

Kramizz♥

Design

'Har en ny design som ni ser, ska leta efter en som är perfekt för mig, har inte letat så mycket än men jag måste sova nu så det får bli en annan dag.... Godnatt! <3

113 bilder

Här kommer MÅNGA bilder från filmkvällen, hela 113 stycken!!!!!! Hopas du gillar bilderna, jag skriver lite mer om dom efter bilderna längst ner ;)










Vi hade skit kul!!!!!!!! Vi var ute när det var kolsvart ute och gick till det vita som ni ser på några bilder, det ser ut som snö men det är sten-mjöl som läggs på åkrarna just nu!!!!!! Efter att vi hade varit där fick vi borsta av varandra och våra skor med en häst borste för vi var ganska vita efteråt!!!!


Vi kollade på på Kalle och Chokladfabriken!!!! Den var kul!!!!!!!!!!! hahaha xD

Vi skulle egentligen sova på Emmas rum för att vi inte fick plats på mitt, men Emma och Annie ville inte flytta på sig så vi sov ganska ojämnt, eftersom ena var en sån tjock madrass där vi hade våra huvuden och andra var bara en bäddmadrass så ni kan ju tänka er hur jobbigt det var, men det var kuligt!!!!

Vi åt chokladlinser också som ni såg var våra tungor ganska typ gröna efter att vi sög på dom!!!!! hahahahahahahahahaha vi hade sjukt kul alltså, vi måste bara göra sånt här oftare!!!!


En sak som inte är alls lika kul.......

När Steffi och Matilda hade åkt hem gick jag ut med Prinsen LÖS..... Han sprang upp till 108:an alltså vägen och där kom bilar och jag hade ingen mobil med mig då..... Han blev nästan påkörd TVÅ gånger!!!!! Jäkla hund kan han inte vara snäll och gå med mig nästa gång?!?!? Men jag fick tag på honom innan det hände een olycka men jag var SKITRÄDD!!!!!!!!!!! Jag såg riktigt framför mig att han låg på vägen, blod runt honom och jag bar upp honom och sprang hem eller försökte hitta en telefon för att ringa ambulans och min familj var fortfarande ovetande...... Men åter till verkligheten de fick reda på att han rymt på kvällen.... Men jag hade ju fått tag på honom så det var ju bra, men han brukar mara springa till grannen, inte ända till stora vägen.... Hoppas det inte händer igen för då får jag nog en hjärtattack men från och med nu ska jag alltid ha mobilen med när jag går ut med honom!!

Vi har beställt blommor till Louise begravning de kommer bli jätte fina......

Hoppas alla ni mår bra och att ni inte råkar ut för olyckor eller tråkigheter......

Kramizz♥

Imorgon....

Ska vi ha filmkväll, och "vi" är jag Steffi och Matta!!! Det kommer bli superduper kul!!!!!!

Om jag inte har nämt det så har fågeln jag la in ett foto på härmodagen, den dog samma natt..... lite tråkigt men den hade nog något fel i kroppen efter kraschen i fönstret.....

Nu till något roligare!!!! FILMKVÄLLEN!!!!!!!! Det var jätte längesen jag var med på filmkväll med mina bästa kompisar och bilder, filmer (om jag kan lägga in filmer) kommer på Lördag när de har åkt hem xD Ska bara fråga dom om det är ok att jag lägger in bilder på dom.....

Ses på Lördag bloggläsare!!!!
Kramizz ♥

Idag...

hittade vi en liten pippifågel, eller mamma hittade en som jag tog och satte i en av våra kanin burar. Den hoppade bara och flög inte iväg, så antagligen har den flugit in i fönstret.
Såhär såg den ut:



Den blundar lite men ändå!!! Vi ska släppa ut den imorgon från den här buren:



Mysigt, va??? Ja sen var det en sak till....

Jag var med Matilda och Stephanie igår tror jag eller i Onsdags jag kommer inte ihåg, men iallafall så filmade vi lite och ritade på whiteboard tavlan kolla:



Den är jätte fiiin eller hur?!? Filmen läggs antagligen in på facebook så om du vill se den gå bara in på min profil osv. Jag ska lägga in den direkt efter jag har skrivit klart här!!!!

Hoppas ni fortsätter att följa min blogg, för jag tycker det är kul!!!!!

Kramizz

Käraste

Saknar Louise som in i, men det känns inte som om hon är borta..... Kan lixom inte fatta det. Jag har gjort en liten minnesvideo med foton av henne till en Britney låt!!! <333

Måste sova nu, ses nån dag!

POLIS!

Jag vet att jag inte har skrivit mycket på sista tiden, men jag har lixom ingen lust längre :( Det har ju hänt mycket tråkiga saker i skolan och då hemma :'( Jag saknar Louise, Rest in peace <3 

Men idag när vi var hemma, gissa vad vi såg.... en POLISBIL!!!!!! hahahaha jag visste inte riktigt vad jag skulle tro...



Snygg va???? Det var Alex och hennes kollega som var på besök, så vi fikade tillsammans och Emma och jag fick sitta i bilen!!!!!!!! Den hade jätte många manicker där fram!!!



Kul va???? Förresten har ju vi också köpt ny bil, men har inte tagit kort på den!!! Ska göras någon gång, men jag vill gärna har kommentarer om typ vad ni som läser min blogg vill veta, också vill jag veta typ vilka som följer den :) Det hade varit skoj. Nu skrev jag typ ganska mycket men inte jätte mycket men ändå!

Hahahhaha mmmm

Kusinerna kommer i helgen och ska sova över!!!!! Jag läääängtar!!!!!!!! Hoppas vi får riktigt skoj fast Louise inte är med...... Men det tror jag!!!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu.... Lyssnar på "kom" Med timotej just nu, hahaha xD

Nu ska jag äta snart tror jag, men godnatt så kanske vi ses imorgon här på bloggen, antagligen på kvällen isåfall!!!!

Kramizzz♥

RSS 2.0