Åhhh

Jag är ledsen men datan håller på och störar sig för att jag kan inte lägga in bilder!!! Så det tar lite tid att skriva inlägg men när det kommer så kommer det mycket!!! Skicka kommentarer på vad du vill att jag ska lägga in!!! Kramizz <33

Oj då!

Nu har jag inte alls varit särskilt aktiv, men ni skickar ju inte kommentarer och om ni inte gör det så tror jag att ingen läser min blogg =(

Men iallafall så har vi köpt en ny häst som heter Solid men vi vet inte riktigt vad vi ska kalla honom. Har ni något förslag? Skicka då ett smeknamn på kommentarerna!!! Här är två bilder på honom:



De är ganska mörka men man ser ändå!!!



Pappa har varit på nåt sånt möte med militär sak :S Och när han kom hem, så testa jag hans kläder eller jackan och mössan som han hade:



Hehe!!!


Vi hade ju en filmkväll också och då kom Stephanie, Lukas, Sanna, Matilda och Mia!!!
Vi såg Ghost ship, Norbit, Hitta Nemo, och Det brinner. De var faktiskt bra men jag tyckte att Ghost ship var lite äcklig... =S

Hoppas nu att ni skickar kommentarer till mig och skriver vad ni tycker om inlägget, bloggen osv.

Kramizz♥




Både Nej och Jippi!

Hej :(

Jag mådde verkligen uselt inatt, jag var lös i magen, väldigt, väldigt kallsvettig och allting blinkade när jag stod upp..... Eftersom jag var tvungen att duscha och gå på toa, men jag mådde verkligen USELT!!!!
Jag går hellre i skolan än att vara sjuk o va hemma:@ Jag HATAR det!!!
Pappa ville kolla febern inatt, men jag orkade inte det för att jag var helt snurrig och allt blinkade, magen gjorde ont mm. ÅHHHHHHHH!!!!!!

Men igår mådde jag faktiskt bättre! Då tränade jag med prinsen och det gick jätte bra, jag var jätte nöjd!!! Först när vi kom så fick jag gå runt hörnan (inne) så mamma kunde gå ut, sedan kom Maris (en av ledarna) till mig och så började vi träna med prins. Hon höll honom i kopplet och så skulle jag ropa hans namn när han tittade på mej och när han kom skulle jag belöna honom. Vi gjorde det några gånger och sedan släppte hon kopplet, och han klarade det bra!!! Och så tränade vi på några andra övningar också, vi var 4 st som tränade med mig, och 3 ledare! Det var jätte roligt, men i slutet på lektionen så stod jag stilla en liten stund men då fick jag ont i magen :( Så det började igår mest men på måndags kvällen mådde jag illa. Jag vet inte vad det är eller var men det kan ha varit nåt jag ätit eller bara magsjuka eller nåt :S

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör =)
Kramizz

Bloggen

Nu (som ni kanske ser) har jag ändrat lite i designen, till det bättre hoppas jag :S Men jag är inte så bra på att fixa ¨sånt, men jag blir bättre o bättre iallafall!!!

Tänkte lägga in en filmsnutt men vet inte riktigt vad jag ska filma, har du nåt tips? skicka då en kommentar!!!
Jag vill liksom filma nåt kul...men vet som sagt inte vad, Jag vet heller inte vad jag ska skriva, jag bara skriver på ;)
Du som läser detta inlägg får gärna följa min blogg efter detta, eftersom jag är aktivare nu igen =)

Jag kommer också att lägga in roligare inlägg andra gånger, om du tycker detta är tråkigt (som jag tror du tycker;D)

Kramizz♥

RSS 2.0