Spel och fotboll

Just nu tittar jag på körslaget och spelar http://www.spela.se/spel_/Riddle_School_2.html och jag har spelat ettan också! De är roliga!! På reklamen slår pappa över till fotboll mellan sverige och danmark men efter 78 min blev det 1-0 till danmark:´( Det är för dåligt!! Hoppas ni har det bra där hemma, för det har jag också förutom det med fotbollen=) Kramizz

Har inget att göra....

Jag har inget att göra idag, vet inte riktigt vad jag ska skriva om heller... Jag tänker på om att ordna en tjejkväll för mina tjejkompisar men just nu skriver jag här och spelar på www.spela.se och det är roligt!! Och snääälla skicka kommentarer för att jag tycker det är roligt, och om ni skickar en fråga på en kommentar svarar jag där också!! så ni kan titta vad jag och andra har skrivit där!!♥ Hejdå nu då, jag ska spela vidare....=)
.Ps. besök gärna min gamla blogg www.mullmull.blogg.se  men skriv helst kommentarerna här! .Ds.

Läbbig....

Denna masken har jag gjort på juniorna men jag har bara målat den!! Det var roligt och Emma sa att man inte kände igen mig i den... haha Kramizz .Ps. Tack för att ni har skickat så många kommentarer .ds.Denna masken har jag gjort på juniorna men jag har bara målat den!! Egentligen skulle det inte va juniorer idag men det blev ändrat och det är jag glad över. Det var roligt och Emma sa att man inte kände igen mig i den... haha Kramizz .      .Ps. Tack för att ni har skickat så många kommentarer .ds.

Poolen

Här är poolen på kvällen, fast tältet i bakrunden är från Blazenkas 30 års kalas (Blazenka är en som vi känner). Det är jätte roligt att bada i poolen. Vi skulle egentligen få en värmepump så att mamma o pappa också kunde bada men den kom inte. =( Fast Emma och jag har badat ändå och det var också roligt. Den är fyra meter bred, tio meter lång och 1.40 meter djup. Den är roligare än poolen som jag hade när jag var liten. Det var en upplåsbar, inte lika kul men jag har en film där jag, nikolina och emma badar i den och den var rund så emma sprang på botten så att det blev som en ström och sen åkte man runt där!!

Hejdå! Kramiizzz


Skolan

Idag hade jag läxor fast det var inte så där jätte mycket. Det är nog engelska förhöret på torsdag som inte kommer att gå sååå bra. Vi hade ett prov förra eller förr förra veckan och den handlade om jordens resurser. Vi skulle skriva om Kärnkraft, vindkraft, olja och vattenkraft. Jag hade alla rätt!!! Jag hade läst en gång nästan varje kväll och jag är supernöjd med resultatet. I Torsdags hade vissa kretsmästerskap i eslöv istället för att gå i skolan. Jag var med i 800 m och höjdhopp. På 800 m gick det inte så bra, jag kom näst sist men jag kom inte sist! På höjdhoppet gick det mycket bättre då kom jag 3:a! Jag hoppade 1.30 men vinnaren klarade 1.35 men jag och 2:an klarade inte det. En som heter Lukas kom också 3:a men han hoppade 1.40!! Visst är det högt!!!=) Det var superkul den dagen... Kramizzz

.Ps. glöm inte att skicka kommentarer.ds.

Juniorer

Jag går på någonting som heter juniorer o man går i kyrkan kan man säga, man får pyssla och så går man där gratis! En gång var vi vid ankedammen för att fiska men jag hade inget fiskespö så jag fotade ankor istället... Sedan smög jag runt i skogen för att nästan spionera på några killar som jag känner o de märkte det men de trodde att jag var någon helt annan person. Jag tror inte att de fick någon fisk men det var roligt att titta på! Vi grillade lite korv också o drack saft men vattnet var relativt varmt så det var inte så där jätte gott. Det var knivar på ett bord där så att man kunde tälja pinnar till korven eftersom vi grillade och jag täljde pinnar som redan var färdiga men jag tycker det är roligt att tälja. Okej det var nog allt för idag eller nu iallafall ses kramizz!

Annie

Idag eller igår kom annie (syrrans bästis) till oss och hon ska sova över till imorgon. Emma är min syrra och hennes pojkvän Adam skulle komma idag men han mådde inte så bra så att han kom inte. Vi hade tjejkväll istället och såg på "askungen och trollspöet" och "hur man blir av med en kille på 10 dagar". båda filmerna var bra tycker jag. Det tycker Annie och Emma också.       

Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva längre.  Tjao!

RSS 2.0