Oj oj

Nu har det hänt en massa! Alexandra har lånat oss Candy och Toke. Candy och Solid ska tugga tillsammans i sommarhagen och Toke och Trixie ska få för ihopa!!!!!! Iiiiiiip jag LÄÄÄÄÄNGTAR!!!!!! Detta är Candy:



Inte på HELA Candy men ni ser ungefär hur han ser ut ;)
Dett är lilla Toke:



Naaaawww han är så sööt!!!!
_________________________________________________________

Innan skolavslutningen så ville hela klassen att vi skulle hitta på något. Carins klass skulle äta pizza hemma hos Carin, och Lottas skulle inte göraa nåt. Vi ville göra mer än att äta pizza, och vi kunde inte åka hem till Malin. Och gissa vem vi var hos?.... MIG! Vi badade i 14 GRADER!!!!!!  DET VAR SVINKALLT!!!! Men vi hade SKIT ROLIGT!!! Allihopa badade och vi bastade också!!! Emms fotade mycket, men jag orkar inte lägga in allt idag. Jag är lite slö av mig, men jag lägger in en liten film istället på Isak, Adrian och Jonathan! Den är rolig att titta på, så ni borde spana in!




Hoppas ni njöt av att kolla igenom min blogg. Nu måste jag dammsuga, så vi ses nån annan gång! Kramizzzz

Svar mm...

Micca du glömde dammråttor!!  Fast jag tror ändå inte jag ska ha en eftersom dom inte lever så jätte länge.... Jag blir superglad av att ni skickar kommentarer för då får jag en loten kick att lägga in fler inlägg osv. Jag ska bara hitta digitalkameran så lägger jag in dom direkt!! Jag tror jag har lite roliga bilder. Ni får gärna ge mig lite tips om vad jag ska lägga in ;) Ni som inte vet och vi skicka kommentarer, trycker på kommentarer här nedan. Nu ska jag springa ner o leta efter kameran. Se you later aligater!!! vet inte hur det stavas :S

RSS 2.0