Stormen!



När jag och mamma var ute hos shettisarna så glömde jag en sax i stallet. Men när jag gick tillbaka så regnade och blåste det så hårt att jag fick gå baklänges för att annars gjorde det ont i ansiktet. Denna bilden föreställer mina mjukisbrallor efter att jag och mamma varit ute i stormen!!
Pappa var ute och så kom det en flygande  plåt mot honom:S Han hann ducka, TUR!!!

Nu får ni ha det så bra Kramizz

Tim testar T.E.N.S



Denna videon är bra. Han kan inte hålla sig själv för skratt!!=P

Roligt va?



                      Lugnet före......








STORMEN!!!!




MSN

Jag har varit på msn rätt ofta nu, fast jag installera nya igår. Nu chattar jag mest med Ellenor och Steffi!!! Annie tjatar om att jag ska lägga in nya bilder på bloggen men det kan jag inte för att jag vet inte riktigt hur man gör... Ha det gött sså ses vi kanske imorgon//Kramiizzz

Dino och Pohanna

Dino ska flytta imorgon för att emma inte har tid att rida honom så mycket som han behöver. Pohanna ska "ta hans plats" kan man säga och det ska både bli kul och tråkigt. Det är tråkigt att Dino ska flytta, men bara för tillfället!! Det är roligt att Pohanna ska flytta hit!! Hon är såååå söt och snäll, men jag vet inte om jag vågar rida på henne:S Nu måste jag dra!! Hej då Kramizz

Förvirrad...

Har ni hört talas om http:/www.mullmull.blogg.se ? Det är min blogg, men jag har glömt lösenordet så att jag skapade en ny blogg istället och försökte använda ungefär samma namn till denna blogg..
Tro inte att jag har tagit bilder från den bloggen eftersom de är mina bilder. Hoppas att om ni läser detta, kan skicka en kommentar så att jag vet ungefär hur många som läser min blogg och så vill jag veta vad ni tycker om detta.
Namnet eller namnen jag använder till mina bloggar använder jag för att min häst eller A-ponny heter mulle och vi kallar honom ibland för mulle mustang.
Ha det så bra


Mycket!!!



Nu har det hänt mycket sen jag skrev sist, men jag har inte hunnit eller kunnat lägga in alla roliga bilder som jag velat göra.

Kozul har varit hos oss och när vi sminka oss mitt i natten såg jag ut som ett monster i en skräckfilm!! Det var kul men Leo hade nog blivit livrädd om han såg mig. Det hade nog jag också blivit om jag gick upp mitt i natten och såg mig själv!!

Emma Nilson har haft en födelsedags fest med Sanna och då gav jag henne ett jätte stort paket med en massa tisningspapper i. Men det var "bara" ett par örhängen på botten:D:D:D Det var jätte roligt. Killarna höll sedan på att kasta ner pappret i lådan:D:D:D Det var också roligt!!!

Jag ska lägga in bilderna från dessa grejerna så fort jag bara kan!!!


RSS 2.0