Shit!

Nu har det hänt en himla massa!!!!! Mina kusiner, Louise och Tobias kom på besök och sov över. Men Tobias har stannat här JÄTTE länge!!!!! Det är jätte kul!!!!! Vi har börjat renovera hönshuset för att vi tröttnade på att det såg ut som det gjorde. Det kommer bilder när det är klart så jag kan ta sån "Före" och "Efter".

Vi har tagit bort taket nu men det hände en STOR olycka!!!! Jag var nära på att dö!!!! Men vi hade tur. Det var så här. Jag borstade en bjälke som var lös, sedan tryckte jag handen på den lite så den gungade till. Tobias häll på att såga av en träbit en bit ifrån och vibrationerna av det gjorde så att bjälken föll. Jag var på väg därifrån när jag kände en hård knuff i ryggen. Själv trodde jag att Emma eller Tobias Råkade gå in i mig med en träbit men när jag vände mig om såg jag den här bjälken. Och inte nog med det, den hade en massa SPIK i sig!!!!! Mamma blev lite rädd och vi gick in i soffan, jag hade ont i huvudet och i ryggen. Bjälken hade först tagit lite av mitt huvud och sedan nere på ryggen. Men hur kunde den svänga så? Jo, under bjälken i mitten fanns det en ganska liten bräda som häll upp den, för ena sidan var av och andra satt fast. När bjälken ramla så, istället för att ramla rakt ner, styrde den lilla brädan bjälken mot mig innan den brädan knäcktes i mitten. Jag hade en sån HIMLA tur som inte fick en spik rakt in i huvudet, för då hade jag dött. Tanken om vad som faktiskt kunde ha hänt skrämmer mig lite. Men jag mår bra nu, är lite stel där jag har såren (troligtvis av spikarna) men annars är det bra! Här är en bild på bjälken:



Och jag kan lugnt säga att den är tyngre än den ser ut, jag kände på den efteråt :S

Detta är mina sår:



Inte så jätte farliga men de gjorde ont!!!! Jag hade fullt med jord på såren som mamma fick rengöra åt mig, Tack mamma!!

Hahahahha Tobias hittade en jätte rolig grej när vi städade:



En gammal BH!!!!!! HAN TRODDE DET VAR EN HANDSKE!!!! Han sa så: "Kolla en handske, öhhhh det var nåt annat" HAHAHAHAHAHHAAHA det var sjukt roligt!!!!!!
På tal om saker vi hittar, vi hittade fulla gamla ölburkar och en vinflaska som vi har sparat titta:



Hahahahah tänk vad man kan hitta när man städar!!! Alltså ni kan inte fatta hur mycket där var att städa!!


Jag är JÄTTE ledsen att jag inte skriver så mycket nu men jag ska bättra mig. Därför ska jag börja med "Veckans kändis" Som går till som såhär att jag ritar om en kändis i tidningen som jag fotar sen. Då ska ni få gissa vem det är!! Om det inte går att skicka kommentarer som jag hört att det inte går, så kan ni (om ni vill) skicka på facebook eller bara gissa själv!!! Ni behöver inte informera mig om vem ni tror det är. Ok denna veckans kändis:



Kanske inte så svårt? Nästa vecka skriver jag vem det är plus en ny kändis!!!

Jag älskar er som tittar på min blogg, och fälj gärna den, även om jag inte skriver varje dag! Tyvärr så kunde jag inte lägga in filmen om teatern, för att http://www.tinypic.com inte fungerade :( Om ni vill se den ändå ska jag försöka lägga in den på facebook eller så får ni ge mig ett tips på en sida som kan ladda upp filmer!! :):)

Har nog glömt att skriva att vi har skaffat höns! Dom är hur söta som helst!! Jag ska ta bilder på var och en av dom så ni får veta vad dom heter. Det blev fem hönor och en tupp, och vi köpte dom på en marknad i.... Lördags tror jag  :S Joo för då hade jag och mina kompisar filmkväll så det var då!!!

Hoppas att ni själva mår bra och inte får bjälkar över er, för att det är inte roligt kan jag ju säga!! Ni som har mig på facebook, skriv till mig om ni vill veta mer ifall det inte går att kommentera..... Kramizz <3 <3





*

Det kommer ett inlägg imorgon, det lovar jag ;) Titta in då!

Kusinerna...

Nu ska kusinerna komma imorgon och jag läääängtar tills dess!!!! Det var jättelängesen alla kusinerna kom samtidigt till oss!!! Då ska vi bada, hoppas jag om det blir fint väder...

Jag har tänkt på om jag ska skaffa bilddagboken för att fler ska kolla på min blogg, men jag orkar inte det för jag vet på ett ungefär hur många som tittar, och jag älskar er som följer den!!! Idag blir det inga bilder för att jag inte har laddat upp dom. Någon som vet en sida man kan ladda upp bilder på förutom http://www.tinypic.com ? Där blir det bara error när jag ladddar upp filmer där :( Typiskt när jag vill lägga in roliga saker där..... Men bilderna från dagis kommer tids nog om ni ger mig ettt tips på en sida där man kan ladda upp foton, filmer mm helst filmer ;)

Hoppas ni får en bra eftermiddag kanske loggar in senare, kramizz <3<3

Oväder


Det var ju oväder häromdagen, eller så var det igår :S Minns inte.... Men iallafall så blixtrade det jätte mycket och regnade.... Det var i förrgår tror jag för igår blixtrade det bara när jag kollade på Tv.... Hehe. Men det kom en JÄTTE fin regnbåge oh man såg HELA regnbågen och den var jätte fin, kolla:




Glöm inte att hålla ögonen öppna för fler bilder och filmer från när vi var på dagis, hejdå <3<3<3

Dagis

Har inte hunnit lägga in alla bilder mm här, så det kommer bara lite men jag ska snart lägga in mera. Det har ju varit så himla varmt nu att jag inte orkat. Men när vi var på dagis hittade vi på en teater och så dansade vi mm och det är filmat, men den vill inte det. Så här kommer en bild på mig och Patricia när vi spelar teatern. Ps. Patricia hette Kerstin och jag hette Astrid



Inte jätte bra bilder men ändå, det kommer fler + bilder.

På Lördagen var vi på kalas för Leo, GRATTIS IGEN!!! Det var jätte roligt. Vi hade vatten krig (jag blev dyng sur) Och sedan lekar. Som att först plocka upp, utan att använda händerna, äpplen ur en skål med vatten. Efter det skulle vi plocka godis utan händer i en skål med mjöl. Så här såg Emms ut efter



Hahahahaha det var jätte roligt!!!! När vi bara var på dagis badade vi i en liten pool, som jag lägger in en bild på sen, och cyklade på små cyklar, gissa om vi hade ont i rumpan efter det!!



Vi ritade upp vägar och sånt sen.

Jappsi dappsi det blir snart fler bilder från dagis men just nu, ska jag nog vara nere för här på mitt rum är det as varmt!!!!!

Ses hejdå puzz puzz <3<3<3

Några klipp

Dessa klippen visade Adrian för mig idag! Dom är skit roliga!!!! Tyvärr hittade jag inte så jag kunde lägga upp dom här, men jag skriver in adressen så om ni trycker där får ni ett gott skratt.... Det är någon som gjort om rösterna i filmen sagan om ringen......

Den första varar i 7 minuter och 22 sekunder, som jag tycker är roligast.
http://www.youtube.com/watch?v=NOZ7wNSWTeg

Den andra är hela filmen. Den varar i 43 minuter och 23 sekunder
http://www.youtube.com/watch?v=flSRA_SuvXg

Jag tycker att ni borde se hela filmen för det är en annan grej som också är jätte rolig!!!


Dagis nästa!!! Imorgon ska vi till dagis och sova över till Lördag eller Söndag, jag tror det blev Söndag till sist. Men iallafall så tar jag med mig digitalkameran, och en vattenpistol. För det är ett par ungdomar som förstör dagis så om dom kommer när vi är där så ska jag skjuta dom med vatten, och kanske mellan benen så det ser ut som om dom har kissat på sig!!! Moahahahahaha!!!!

Hoppas verkligen ni kollar på hela filmen, ni behöver ju inte kolla på hela direkt utan dela upp den att du ser 5 minuter varje dag eller nåt :S

Hejdå ses när jag kommer hem från dagis, Alltså mest troligt på Söndag..... Puzz<3<3

Tältningen!!

Nu har vi tältat!!!! Det var jätte skoj!! Tyvärr glömde jag kameran när vi gick för att sova (men vi sov inte för att vi snacka i några timmar först) men jag hade med kameran hela nästa dag och vid middagen på kvällen. Här är våran mat. Sannas mat kom inte med för att hon hade ätit upp sin redan. Den första är min, sen Matildas och sist Steffis:






Jag tog en JÄTTE tugga!!



Hahahahahha vi gjorde dom till gubbar xD Visst är dom roliga?!?!
Dessa fotona fotade jag när vi var vid huset:





Vi badade också!!! Igår var det nära 24 grader och idag blev det typ 23...




Här är lite konstiga bilder som jag tog av de andra när vi var på väg till tälten som var uppe vid sjön








När vi väl var framme skulle vi packa ihopa. Jag glömde fota utsidan av tälten, men jag fotade lite av insidan!
Detta var Sannas tält:



Och detta var Matildas:





Vi hade jätte roligt, och tjejer..... JAG SAKNAR ER REDAN<3<3<3!!! Nu kommer jag, Sanna och Matilda få en ny vän som heter Minna. Det är Steffis kompis nu men hon verkar vara jätte trevlig.

Japp det var allt för ikväll, men vi ses nån annan gång här i min blogg. Ni får gärna följa den ;) En massa hjärtan till er <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Kramizzz


Längesen......

Det var jätte längesen jag träffade mina kompisar nu!!! Och plus att det är fullpackat hela veckan nu typ. I Fredags kom mormor och sov över till idag. Idag kom Adam och sover här tills imorgon. Imorgon kommer Stephanie, Matilda och Sanna och sover över till Torsdag. Men Matilda sover bara över till Onsdag för att hon ska till Stockholm. På Fredag ska vi till dagis och sover där till Lördag eller Söndag. Om vi sover där till Lördag Ska jag vara med Adrian på Söndagen. Och just det! Jag ska på kalas för Leo på Lördag. Han fyller åtta år. GRATTIS!!! Hoppas ni också kan hälsa grattis så säger jag det till honom. Jag lovar att lägga in allt jag gör med mina kompisar när dom e här och vi ska sova i tält!!!!!! <3<3<3<3<3 kramizz

Sommarlov

Jag ÄLSKAR sommarlovet!!!!! Värmen, bad, kompisar, släkt ja allt händer då!! HAHAHAHA JAAAAAAAAA!!!
Blomman på mitt rum har blommat ut kolla:



Vi har planterat många blommor nu på uteplatsen:'



Och mina solrosor har växt som ogräs:



Mamma har köpt en till stor blomma som vi har på stubben, det ser ut som ett miniträd:



Prinsen har klippts också!! Han blev inte helt naken, men han blev av med en hel del päls:



Jag har badat som en galning typ varje dag!!! Adde har också varit här & badat med mig på skolavslutningen, det var kul!!! Här är poolen innan idag:



Sist jag kollade graderna var det 23,5 ungefär :S



Jag kanske ska bada en gång till idag eller så blir det imorgon. Mormor är här nu och hon kom igår. Hon ska sova över till Måndag och Adam kommer imorgon.

Tycker ni om när jag lägger in så här mycket bilder ungefär eller ska det vara mer eller mindre? Skicka svar i kommentarerna.

Hoppas ni får ett super duper bra sommarlov och att ni badar så mycket ni kan Hejdå Kramizzz Puzzz <3

RSS 2.0